En poques paraules

Vistes a la Vall de Lord, envoltats de muntanyes, prop de les estacions d'esquí i de l'embassament. Allotjament càlid, econ mic i tranquil, habitacions privades i cuina casolana.

Una mica d'història

La Vall de Lord assentament que es perd en l'inici de la documentació escrita al voltant del santuari, lloc de pas del camí ral de Franca al Castell de Cardona.

Més història

Punt de acollida dels càtars buscant refugi de l"inquisició, confecció del drap Piteu, posteriorment enpla ament de la primera fàbrica tèxtil amb energia hidràulica de Lleida.

Que fer a la Vall de Lord...

Senderisme, BTT, raquetes de neu, trineus, esquí alpí, esquí n rdic, snow, caiac, parapent, gorges i barrancs, escalada, salt amb eslàstic, golf, piscina, excursions, turisme cultural, gastronomia.

Si en volem més...

Parc de cordes, marxa nórdica, tubbies, raquetes de neu, tenis, painball, parapent biplaca i pànxing.

Llocs d'interès a Sant Llorenc de Morunys

Claustre, Orgue i retaules de l'església parroquial - monestir i centre hist ric de Sant Llorenc de Morunys.

A la Vall de Lord

Mola i Santuari de Lord, Guixers, La Coma i La pedra, torres, ermites, masies i miradors, Busa i el Capolatell, Fonts, Cims, Prats idílics, Rius d'aigua pura i l'embassament.

a Tuixent

Museu de les trementinaries, jardí urbá d'herbes remeieres, jardi botànic i planells del sastró.

a La Vansa

Els nuclis de Sant Pere, Padrinàs i Sorribes tots ells envoltats de muntanyes i un munt d'hist ria.

a Ossera

En si mateix un petit mercat d'artesania, es dediquen a la recol.lecció d'herbes aromàtiques i medicinals, s'elabora formatge de cabra curat i es treballa la pedra per convertir-la en objectes d'art.